How to get the 1.30.1 for client and 1.30.2 for bnet?

Technical Support topics will be moved here when they are Resolved.

Moderators: Oversight Staff, Processing Staff

Espinete87
Basic Tree
Posts: 9
Joined: Sun Oct 21, 2018 3:01 pm

How to get the 1.30.1 for client and 1.30.2 for bnet?

Postby Espinete87 » Sat Dec 01, 2018 10:23 am

Hello guys, im the only retard that doesnt understand how to have WC3Connect with 1.30.1 and also in battlenet 1.30.2?
As i have read in the post it say ---->I don't have Patch 1.30.1, where can I download it?

You can download the patch here: https://us.battle.net/support/en/article/7836

Okay when to that link and just get the launcher, the options are repair (which fails and give a intern error) and launch, you click in launch and the game start, nothing else.

How can i get the 1.30.1 version? Dont tell me that reinstalling the game please, becouse im not sure if you can reinstall the game thourght this new "system" becouse it will detect a warcraft version and it wont let you install the warcraft 3 again from zero in another folder.

Thanks

Unitil
Oversight Staff
Posts: 4538
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 119 times

Re: How to get the 1.30.1 for client and 1.30.2 for bnet?

Postby Unitil » Sat Dec 01, 2018 4:37 pm

Hello @Espinete87

The wc3connect forum topic has the download links for 1.30.1
https://entgaming.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=135760

Espinete87
Basic Tree
Posts: 9
Joined: Sun Oct 21, 2018 3:01 pm

Re: How to get the 1.30.1 for client and 1.30.2 for bnet?

Postby Espinete87 » Mon Dec 03, 2018 4:36 pm

Unitil wrote:Hello @Espinete87

The wc3connect forum topic has the download links for 1.30.1
https://entgaming.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=135760


Hello, thanks, i know i have it, but i cant play becouse i have 1.30.2
So my question is, how to have the 1.30.1 to play it?
How to have 2 versions

Espinete87
Basic Tree
Posts: 9
Joined: Sun Oct 21, 2018 3:01 pm

Re: How to get the 1.30.1 for client and 1.30.2 for bnet?

Postby Espinete87 » Tue Dec 04, 2018 3:38 pm

up

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: How to get the 1.30.1 for client and 1.30.2 for bnet?

Postby uakf.b » Wed Dec 05, 2018 2:56 am

@Espinete87 you can put one version in another directory like on Desktop, and the 1.30.2 you can put in the normal Program Files installation directory.
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

Espinete87
Basic Tree
Posts: 9
Joined: Sun Oct 21, 2018 3:01 pm

Re: How to get the 1.30.1 for client and 1.30.2 for bnet?

Postby Espinete87 » Wed Dec 12, 2018 12:46 pm

uakf.b wrote:@Espinete87 you can put one version in another directory like on Desktop, and the 1.30.2 you can put in the normal Program Files installation directory.

Hello thanks for answering.
As i said when you try to install the game again it gives you 2 options "repair" or "uninstall" so thats my question. How you doing guys?

User avatar
Quetra
Protector of Nature
Posts: 4758
Joined: Sun Oct 19, 2014 7:11 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 54 times

Re: How to get the 1.30.1 for client and 1.30.2 for bnet?

Postby Quetra » Sun Jan 06, 2019 12:38 am

You don't need to install the game if you download 1.30.1 from the folder given on the link Unitil gave. Just run Warcraft 3.exe and it should work.

Processing


Return to “Processed Support Cases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests