wc3connect issue

Technical Support topics will be moved here when they are Resolved.

Moderators: Oversight Staff, Processing Staff

randy12ou
Basic Tree
Posts: 8
Joined: Fri Apr 26, 2013 11:38 pm

wc3connect issue

Postby randy12ou » Tue Dec 04, 2018 9:32 pm

hi, I've been playing on WC3 connect through LAN on WC3 with no issues, all of a sudden today I can not see any games when I'm in the LAN lobby, but I can see the games being hosting on WC3connect and I can select them. They just are not appearing on my LAN lobby. any suggestions?

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: wc3connect issue

Postby uakf.b » Wed Dec 05, 2018 2:56 am

@randy12ou does it say 1.30.2 in bottom right when you first launch WC3? It should say 1.30.1, if you upgraded to new patch then it won't work.
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

randy12ou
Basic Tree
Posts: 8
Joined: Fri Apr 26, 2013 11:38 pm

Re: wc3connect issue

Postby randy12ou » Wed Dec 05, 2018 8:34 pm

@uakf.b yes, I realize now that I accidently downloaded the patch, is there no way around this, ive contacted blizzard and there is no way to re-download an earlier patch of the game. will ENT update the wc3connect client to solve this?

User avatar
Quetra
Protector of Nature
Posts: 4758
Joined: Sun Oct 19, 2014 7:11 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 54 times

Re: wc3connect issue

Postby Quetra » Sun Jan 06, 2019 12:25 am

Processing

@randy12ou

We provided a link to the earlier version here viewtopic.php?f=4&t=135760


Return to “Processed Support Cases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests