WC3Connect

News about Enterprise Gaming.
CatDog00000001
Resource Storage
Posts: 12
Joined: Tue Jun 09, 2020 10:21 pm

Re: WC3Connect

Postby CatDog00000001 » Thu May 13, 2021 10:00 pm

have you sd'd yourself. your so garbage nobody would let you join a tourney. https://entgaming.net/findstats.php?id=12016150
https://entgaming.net/openstats/dota/pl ... neymardxx/

ryan1995
Basic Tree
Posts: 3
Joined: Mon Sep 27, 2021 12:02 pm

Re: WC3Connect

Postby ryan1995 » Mon Sep 27, 2021 1:10 pm

im having the same problem!! please help i have version 1.30.1

ryan1995
Basic Tree
Posts: 3
Joined: Mon Sep 27, 2021 12:02 pm

Re: WC3Connect

Postby ryan1995 » Mon Sep 27, 2021 2:14 pm

lol i found solution, switch to Frozen throne on main page pf reign of chaos if that makes sense

JoesOut
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Thu Dec 16, 2021 10:01 am

Re: WC3Connect

Postby JoesOut » Thu Dec 16, 2021 10:48 am

We detected your installation at C:\Program Files (x86)\Warcraft III, but it doesn't seem to be on the 1.30.1 patch.
We recommend creating a backup of your 1.30.1 WC3 installation in case you want to try the 1.30.2 patch, or in case you accidentally upgrade.
If you copy your 1.30.1 WC3 installation to C:\Users\BLANK\wc3, then we'll automatically detect it.

What da hell that mean I'd really appreciate help for this

Unitil
Oversight Staff
Posts: 5023
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 107 times

Re: WC3Connect

Postby Unitil » Thu Dec 16, 2021 4:20 pm

That message is only for those that want a button in WC3Connect to launch their WC3.
Otherwise, just ignore the message.

@JoesOut

Pasior
Basic Tree
Posts: 2
Joined: Wed Jan 12, 2022 12:43 pm

Re: WC3Connect

Postby Pasior » Wed Jan 12, 2022 12:53 pm

Hi, I have a problem, I can't register on wc3 connect any advice?

isotope
Basic Tree
Posts: 2
Joined: Mon Sep 17, 2018 7:34 pm

Re: WC3Connect

Postby isotope » Sat Jan 15, 2022 7:10 am

I can not change the resolution in 1.30.1 (1.28.5 in full screen and the settings work). Through the registry did not help. :oops:
Attachments
Безымянный.png
Безымянный.png (1.51 MiB) Viewed 47 times

Unitil
Oversight Staff
Posts: 5023
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 107 times

Re: WC3Connect

Postby Unitil » Sat Jan 15, 2022 5:02 pm

@isotope

The resolution you see is not actually what is seen in-game.
Try starting up a game, and you'll notice the full screen will show.
The main menu has black bars as the menu was never recreated for widescreen support.

isotope
Basic Tree
Posts: 2
Joined: Mon Sep 17, 2018 7:34 pm

Re: WC3Connect

Postby isotope » Sun Jan 16, 2022 2:12 pm

Why are the settings not available? They are in gray Color

Unitil
Oversight Staff
Posts: 5023
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 107 times

Re: WC3Connect

Postby Unitil » Sun Jan 16, 2022 6:26 pm

It is gray as the window is full screen borderless, so technically it is assuming the full resolution of your monitor.

Increasing the resolution manually would not show any further improvements as WC3 assets were not that high res to begin with.

Pasior
Basic Tree
Posts: 2
Joined: Wed Jan 12, 2022 12:43 pm

Re: WC3Connect

Postby Pasior » Tue Jan 18, 2022 12:20 pm

Hello, I cannot register on wc3 connet. login with ENTgaming also does not work, I would like to go back to the internet fun but I can not log in, please help

Unitil
Oversight Staff
Posts: 5023
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 107 times

Re: WC3Connect

Postby Unitil » Tue Jan 18, 2022 5:40 pm

@Pasior

You have to register for wc3connect on the client itself.
Just fill in the desired login details and click signup.

I just tested this method and it is still working.
Do note, the forum and wc3connect are two seperate databases and will require its own login.


Return to “News and Updates”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests