WC3Connect

News about Enterprise Gaming.
Milorad-Ulemek
Resource Storage
Posts: 21
Joined: Sat Nov 14, 2015 10:25 am

Re: WC3Connect

Postby Milorad-Ulemek » Sat Dec 01, 2018 3:31 pm

Hi...i fucked up,when click on Battle net,and i install 1.30.2 version...how i can come back on 1.30.1?
please help :)

Unitil
ENT Staff
Posts: 4196
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 108 times

Re: WC3Connect

Postby Unitil » Sat Dec 01, 2018 4:40 pm

@Milorad-Ulemek

Download links in the first post of this topic for 1.30.1

gloom
Resource Storage
Posts: 12
Joined: Sat Apr 14, 2018 6:38 pm
Has thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby gloom » Sat Dec 01, 2018 4:51 pm

Guys, you roll out a new version only for windows. But in the meantime osx players, like me, can not join games. Would be great if you rolled new versions for all the platforms at once.

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: WC3Connect

Postby uakf.b » Sat Dec 01, 2018 5:43 pm

@gloom what error are you getting when you try to join a game? The OS X version never had the bug that was just fixed.
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

gloom
Resource Storage
Posts: 12
Joined: Sat Apr 14, 2018 6:38 pm
Has thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby gloom » Sat Dec 01, 2018 6:15 pm

@uakf.b I was getting kicked from a lobby for using a different version of entconnect, but it's not happening anymore. I can play just fine now. Thanks!

_HaKuNa_MaTaTa_
Basic Tree
Posts: 6
Joined: Wed Sep 12, 2018 8:09 pm

Re: WC3Connect

Postby _HaKuNa_MaTaTa_ » Sat Dec 01, 2018 7:12 pm

i was updated wc3 to version 1.30.2 accidently and that dont work. i deleted and download 1.30.1 installed and again shows me that i need some wc3 keys. founded keys and again its 1.30.2 version when i start wc3.... wtf is that..

LODNOOB
Aura Tree
Posts: 32
Joined: Mon Oct 29, 2018 10:38 pm

Re: WC3Connect

Postby LODNOOB » Sat Dec 01, 2018 8:33 pm

yea this doesnt work game crashed on me once it started

i downloaded the new version supposedly erased old ones to be sure. no idea why this is broken. RIP ent connect

scottxp800
Resource Storage
Posts: 17
Joined: Thu May 04, 2017 7:42 pm

Re: WC3Connect

Postby scottxp800 » Sat Dec 01, 2018 9:09 pm

The last version of ent connect would not even download on my computer, said it was a virus and deleted it. So I created a new user on my computer and using that account I was able to download and run it. Now I'm still on the new user account, it allows me to download it but when I try to run it windows defender won't allow it to run and I can't find a way to allow it.
Attachments
entconnect.jpg
entconnect.jpg (31.4 KiB) Viewed 187 times

TPTiger
Basic Tree
Posts: 2
Joined: Sat Dec 01, 2018 9:34 pm

Re: WC3Connect doesn't work with new bnet update

Postby TPTiger » Sat Dec 01, 2018 9:38 pm

dear tech
thnx for this Wc3, until now it was perfect. I download new wc3 and windows says unknown app, I launch it anyways and warcraft halt.
I then logged on to bnet and it got a new patch, so i thought great that must be it, after I downloaded it, I can no longer see any info from LAN games. Hope you can fix WC3 for new upgrade .... or wat should I do?

artifacts
Forest Walker
Posts: 163
Joined: Tue May 07, 2013 2:39 am
Has thanked: 2 times

Re: WC3Connect

Postby artifacts » Sat Dec 01, 2018 9:38 pm

works fine for me...click on "more info" and run it anyway,should work fine..

artifacts
Forest Walker
Posts: 163
Joined: Tue May 07, 2013 2:39 am
Has thanked: 2 times

Re: WC3Connect doesn't work with new bnet update

Postby artifacts » Sat Dec 01, 2018 9:41 pm

TPTiger wrote:dear tech
thnx for this Wc3, until now it was perfect. I download new wc3 and windows says unknown app, I launch it anyways and warcraft halt.
I then logged on to bnet and it got a new patch, so i thought great that must be it, after I downloaded it, I can no longer see any info from LAN games. Hope you can fix WC3 for new upgrade .... or wat should I do?


Is this whole thread irrelevant to you? do u not read? The whole point of WC3 connect is because of the new patch update..

xMusclexMikex
Resource Storage
Posts: 19
Joined: Mon Jul 27, 2015 2:23 pm
Has thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby xMusclexMikex » Sat Dec 01, 2018 11:01 pm

so sad :(

bhenchod
Resource Storage
Posts: 20
Joined: Mon May 22, 2017 4:53 am

Re: WC3Connect

Postby bhenchod » Sun Dec 02, 2018 7:21 am

I have 1.30.2.11029. Latest patch from yesterday. WC3Connect wont show games on LAN.

Unitil
ENT Staff
Posts: 4196
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 108 times

Re: WC3Connect

Postby Unitil » Sun Dec 02, 2018 7:28 am

You need 1.30.1 as bots have been officially patched out in 1.30.2+ patches.

Download links are in the first post of this topic

@bhenchod

TPTiger
Basic Tree
Posts: 2
Joined: Sat Dec 01, 2018 9:34 pm

Re: WC3Connect

Postby TPTiger » Sun Dec 02, 2018 8:00 am

Brother! Uninstall the Warcraft 3 that you just patched, download the link at the begining of this topic for the 1.30 patch, copy it and you can play again...yes!!


Return to “News and Updates”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests