WC3Connect

News about Enterprise Gaming.
vicious times
Basic Tree
Posts: 4
Joined: Sun Oct 28, 2018 11:15 am

Re: WC3Connect

Postby vicious times » Sun Dec 02, 2018 11:39 am

i did the update yesterday and now i can't get the 1.30.1 version back whatever i try...

I tried to install the 1.30.1 version (i unstalled the old wc3 folders before of course) that you offer to download several times but i always come back on the 1.30.2 version...

Also when im login on WC3Connect it's keep sayin me that "A new version is available! Download it at https://entgaming.net/wc3connect", but does it about a new version of WC3Connect or about the patch 1.30.2 ?

I'm on Mac OSX 10.14 if that can help.

inQ
Forest Walker
Posts: 182
Joined: Thu Jul 09, 2015 1:24 pm
Has thanked: 53 times
Been thanked: 16 times

Re: WC3Connect

Postby inQ » Sun Dec 02, 2018 12:41 pm

@vicious times you need to delete your blizzard registry

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: WC3Connect

Postby uakf.b » Sun Dec 02, 2018 2:09 pm

The "new version is available" is talking about WC3Connect.

For 1.30.1 auto-upgrading to 1.30.2 issue, make sure you're running Warcraft III.exe and not the launcher program.
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

vicious times
Basic Tree
Posts: 4
Joined: Sun Oct 28, 2018 11:15 am

Re: WC3Connect

Postby vicious times » Sun Dec 02, 2018 3:39 pm

Ok so i tried to delete everything related to warcraft 3 and battlenet (cache files inclue) and after re installing the whole thing, same problem again i'm still on 1.30.2...

When i download the wc3 folder from the google drive and try to open wc3 directly (not the launcher program) it's told me that the files is corrupted and i have to download it again...

For the new version of WC3Connect where can i get it ? i download it form the first page of the topic but every time its tell me that i need the new version..

I honestly don't know what to do now:( but thank you guys for help !

Crunchnmunch
Basic Tree
Posts: 2
Joined: Mon Oct 13, 2014 6:14 am

Re: WC3Connect

Postby Crunchnmunch » Sun Dec 02, 2018 9:28 pm

I am in need of recovering my acccounts password on W3 account "Crunchnmunch"

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: WC3Connect

Postby uakf.b » Sun Dec 02, 2018 11:34 pm

viscous times are you on OS X? If so please ignore the new version thing.
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

RetardStrength
Basic Tree
Posts: 5
Joined: Sat Apr 29, 2017 5:38 pm
Has thanked: 2 times

Re: WC3Connect

Postby RetardStrength » Sun Dec 02, 2018 11:54 pm

Anyone help? I keep getting this message...

"We detected your installation at C:\Users\\wc3, but it doesn't seem to be on the 1.30.1 patch.
We recommend creating a backup of your 1.30.1 WC3 installation in case you want to try the 1.30.2 patch, or in case you accidentally upgrade.
If you copy your 1.30.1 WC3 installation to C:\Users\\wc3, then we'll automatically detect it.
I'm having trouble loading games through this new app...

And what is this...

Thanks in advance

ambeokrynn
Resource Storage
Posts: 15
Joined: Sat Mar 04, 2017 9:20 pm

Re: WC3Connect

Postby ambeokrynn » Mon Dec 03, 2018 3:12 am

i cant even get past the login part.. says my username is active but then says username or pw is incorrect.. I even reset my pw

Unitil
ENT Staff
Posts: 4196
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 108 times

Re: WC3Connect

Postby Unitil » Mon Dec 03, 2018 3:25 am

@ambeokrynn

What is your in-game name?
Resetting your forum password does not affect your wc3connect account as they ware no longer connected.

If you'd like, if the wc3connect username is ambeokrynn, I can copy over the password hash to your wc3connect account from your forum account. This will let you use your forum password for wc3connect.

@RetardStrngth

If you updated to 1.30.2, you'll need to downgrade to 1.30.1
The full 1.30.1 download can be found in the first post of this topic.

Ostefar
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Mon Dec 03, 2018 10:44 am

Re: WC3Connect

Postby Ostefar » Mon Dec 03, 2018 10:48 am

I'm also experiencing this, Mac vs. 10.13.6.

Mario69
Basic Tree
Posts: 3
Joined: Sat Jun 10, 2017 3:38 am

Re: WC3Connect

Postby Mario69 » Mon Dec 03, 2018 7:57 pm

vicious times wrote:Ok so i tried to delete everything related to warcraft 3 and battlenet (cache files inclue) and after re installing the whole thing, same problem again i'm still on 1.30.2...

When i download the wc3 folder from the google drive and try to open wc3 directly (not the launcher program) it's told me that the files is corrupted and i have to download it again...

For the new version of WC3Connect where can i get it ? i download it form the first page of the topic but every time its tell me that i need the new version..

I honestly don't know what to do now:( but thank you guys for help !


I'm having this exact same issue. I've tried everything I can w/ no solutions.

Josh_412
Armored Tree
Posts: 67
Joined: Thu Nov 01, 2012 10:36 pm

Re: WC3Connect

Postby Josh_412 » Mon Dec 03, 2018 9:30 pm

I had to update wc3 i guess and now i cannot find any LOD games. I downloaded the separate window. HELP?

tarpone
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Tue Dec 04, 2018 8:47 am

Re: WC3Connect

Postby tarpone » Tue Dec 04, 2018 9:01 am

Can't join games.
I see all games listed, but nothing happens when i press "join".

Help please :-)

bansheex
Armored Tree
Posts: 85
Joined: Mon Mar 31, 2014 10:45 am
Been thanked: 2 times

Re: WC3Connect

Postby bansheex » Tue Dec 04, 2018 9:22 am

Unitil wrote:If you updated to 1.30.2, you'll need to downgrade to 1.30.1
The full 1.30.1 download can be found in the first post of this topic.


I'm confused. The whole point of migrating to this program was to join bots on version 1.30.2 via the LAN window. You're saying this doesn't work? Then ENT is truly dead, nobody's going to downgrade and avoid patches just to play on bots.

User avatar
Dong
Donator
Posts: 575
Joined: Sat Jul 26, 2014 8:16 pm
Has thanked: 52 times
Been thanked: 32 times

Re: WC3Connect

Postby Dong » Tue Dec 04, 2018 3:12 pm

@uakf.b we still have some problems here at the café with the wc3connect not being able to distinguish between our different IP's

For example: when me and TGD* is playing at the same time from different pc's, We have trouble joining games with our own accounts, cause we will show as the other persons account and vice versa.. Any thoughts mate ? or tips.

We have the box checked on all the computers we play on (Don't broadcast games to 255.255.255.255 (check when multiple players are on the same LAN) )

Dong-
Thou shall self tk.


Return to “News and Updates”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests