WC3Connect

News about Enterprise Gaming.
corpsegrinder
Basic Tree
Posts: 4
Joined: Wed May 31, 2017 5:10 am

Re: WC3Connect

Postby corpsegrinder » Wed Oct 03, 2018 5:52 pm

corpsegrinder wrote:Worked great for me. Thanks ENT Gaming.
And as usual, thanks Blizzard for making it necessary to do all this extra work.. yet again.



Also, I was having trouble finding a certain game because it wasnt showing up on the LAN list, so I clicked on it in the app, it highlighted green, and it showed up on my games list. Very slick ENT, thanks again!

User avatar
Zeratul
Corrupted Treant
Posts: 1337
Joined: Tue Jun 06, 2017 4:29 am
Has thanked: 102 times
Been thanked: 161 times

Re: WC3Connect

Postby Zeratul » Wed Oct 03, 2018 6:01 pm

josse wrote:is there a way to keep the elo from LTD?


Yes, just validate your account(s) here - https://entgaming.net/link/ and you can swap/tranfer stats there as well (Your forum username, which will be the username for wc3connect should already be validated as josse@entconnect, so you just need to validate your 2nd account, and then swap/transfer stats)
Kingkar: viewtopic.php?f=31&t=71294
Merex wrote:=>When an ex-mod turns into a forum troll

Even more disappointing than hyo and I didn't think that was possible.

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: WC3Connect

Postby uakf.b » Wed Oct 03, 2018 6:03 pm

@dhdegen might you have a firewall that could be interrupting this connection?
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

thesilverwolff
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Mon Apr 18, 2016 8:33 am

Re: WC3Connect

Postby thesilverwolff » Wed Oct 03, 2018 6:10 pm

Just commenting that it's working fine for me. The only inconvenience (not a big deal) it's that ENTConnect opens in Internet Explorer and not Firefox.

Well, already said, if Blizzard don't change the update to allow bots(I don't think they'll do) it's better to stick Eurobattle and ENT together, so we have more players with the same system. Thanks for the efforts done.

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: WC3Connect

Postby uakf.b » Wed Oct 03, 2018 7:25 pm

@carlo_rossi latest version should work on Windows 7, I tested it on Windows 7 Enterprise 32-bit https://entgaming.net/wc3connect-2018100301.exe

thanks for providing the screenshot of the error (I was able to reproduce the same error before fixing)
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

NerZo
Basic Tree
Posts: 7
Joined: Wed Oct 03, 2018 9:55 pm
Has thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby NerZo » Wed Oct 03, 2018 10:05 pm

I used WC3Connect but once i try to join selected game it returns me again to loby. Cant enter game.. Any help?

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: WC3Connect

Postby uakf.b » Wed Oct 03, 2018 10:15 pm

@NerZo this should be fixed, you'll need to restart WC3Connect though.
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

Eterna1
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Thu Sep 27, 2018 5:47 pm

Re: WC3Connect

Postby Eterna1 » Wed Oct 03, 2018 10:59 pm

Hi, umm I don't see the dota arem games in the wc3 connect but I see them when I log on to regular battlenet

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: WC3Connect

Postby uakf.b » Wed Oct 03, 2018 11:04 pm

@Eterna1 if the game was just hosted or it had autohost failure you may need to wait five to thirty seconds for it to show up.
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

no_one_only_me
Basic Tree
Posts: 4
Joined: Sat Jun 16, 2018 12:51 pm

Re: WC3Connect

Postby no_one_only_me » Thu Oct 04, 2018 12:30 am

In case Blizzard (Somehow) decide to allow bots again in the future (i doubt it will happen, but hey, we can all hope) what will happen with WC3Connect?
on another note, i have already installed Wc3Connect, but i am interested in seeing what blizzard will do on this update, is the steps suggested earlier to use both systems still works?

User avatar
Barak
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Sun Jul 15, 2018 3:00 am

Re: WC3Connect

Postby Barak » Thu Oct 04, 2018 1:02 am

When I go to "Local Area Network", i cant find any games even after selecting one. Anyone know what could be causing this?
Image

User avatar
EdgeOfChaos
Protector of Nature
Posts: 3507
Joined: Mon Oct 22, 2012 8:34 pm
Has thanked: 175 times
Been thanked: 102 times

Re: WC3Connect

Postby EdgeOfChaos » Thu Oct 04, 2018 1:54 am

This is why uakf.b is the best.
Winner of the Merex Disappointing Ex-Mod Award©®™ 2018
viewtopic.php?f=62&t=134195

uakf.b
Staff Department
Posts: 7823
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:37 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 119 times

Re: WC3Connect

Postby uakf.b » Thu Oct 04, 2018 2:40 am

@Barak might you have a firewall that is blocking the data from the wc3connect app to your wc3 client? Maybe try disabling firewalls, and if that works then re-enable them and see if you can add an exception.
dWFrZi5i -- 'cause I'm cool like Agreements

ItayE1
Basic Tree
Posts: 4
Joined: Wed Jul 18, 2018 2:32 pm

Re: WC3Connect

Postby ItayE1 » Thu Oct 04, 2018 9:15 am

hi im trying to log in now but i dont see any game altough there are some games open through the app that i can see, what can i do to solve it?
It's Hammer Time :D

tomynkos
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Sun Aug 27, 2017 11:52 am

Re: WC3Connect

Postby tomynkos » Thu Oct 04, 2018 10:03 am

good job!


Return to “News and Updates”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests