Page 5 of 49

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 5:52 pm
by corpsegrinder
corpsegrinder wrote:Worked great for me. Thanks ENT Gaming.
And as usual, thanks Blizzard for making it necessary to do all this extra work.. yet again.



Also, I was having trouble finding a certain game because it wasnt showing up on the LAN list, so I clicked on it in the app, it highlighted green, and it showed up on my games list. Very slick ENT, thanks again!

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 6:01 pm
by Zeratul
josse wrote:is there a way to keep the elo from LTD?


Yes, just validate your account(s) here - https://entgaming.net/link/ and you can swap/tranfer stats there as well (Your forum username, which will be the username for wc3connect should already be validated as josse@entconnect, so you just need to validate your 2nd account, and then swap/transfer stats)

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 6:03 pm
by uakf.b
@dhdegen might you have a firewall that could be interrupting this connection?

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 6:10 pm
by thesilverwolff
Just commenting that it's working fine for me. The only inconvenience (not a big deal) it's that ENTConnect opens in Internet Explorer and not Firefox.

Well, already said, if Blizzard don't change the update to allow bots(I don't think they'll do) it's better to stick Eurobattle and ENT together, so we have more players with the same system. Thanks for the efforts done.

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 7:25 pm
by uakf.b
@carlo_rossi latest version should work on Windows 7, I tested it on Windows 7 Enterprise 32-bit https://entgaming.net/wc3connect-2018100301.exe

thanks for providing the screenshot of the error (I was able to reproduce the same error before fixing)

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 10:05 pm
by NerZo
I used WC3Connect but once i try to join selected game it returns me again to loby. Cant enter game.. Any help?

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 10:15 pm
by uakf.b
@NerZo this should be fixed, you'll need to restart WC3Connect though.

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 10:59 pm
by Eterna1
Hi, umm I don't see the dota arem games in the wc3 connect but I see them when I log on to regular battlenet

Re: WC3Connect

Posted: Wed Oct 03, 2018 11:04 pm
by uakf.b
@Eterna1 if the game was just hosted or it had autohost failure you may need to wait five to thirty seconds for it to show up.

Re: WC3Connect

Posted: Thu Oct 04, 2018 12:30 am
by no_one_only_me
In case Blizzard (Somehow) decide to allow bots again in the future (i doubt it will happen, but hey, we can all hope) what will happen with WC3Connect?
on another note, i have already installed Wc3Connect, but i am interested in seeing what blizzard will do on this update, is the steps suggested earlier to use both systems still works?

Re: WC3Connect

Posted: Thu Oct 04, 2018 1:02 am
by Barak
When I go to "Local Area Network", i cant find any games even after selecting one. Anyone know what could be causing this?

Re: WC3Connect

Posted: Thu Oct 04, 2018 1:54 am
by EdgeOfChaos
This is why uakf.b is the best.

Re: WC3Connect

Posted: Thu Oct 04, 2018 2:40 am
by uakf.b
@Barak might you have a firewall that is blocking the data from the wc3connect app to your wc3 client? Maybe try disabling firewalls, and if that works then re-enable them and see if you can add an exception.

Re: WC3Connect

Posted: Thu Oct 04, 2018 9:15 am
by ItayE1
hi im trying to log in now but i dont see any game altough there are some games open through the app that i can see, what can i do to solve it?

Re: WC3Connect

Posted: Thu Oct 04, 2018 10:03 am
by tomynkos
good job!