WC3Connect

News about Enterprise Gaming.
dota_100pro
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Wed Jan 30, 2019 6:02 pm

Re: WC3Connect

Postby dota_100pro » Tue Feb 26, 2019 4:54 pm

We detected your installation at C:\Users\Asus_top\Desktop\Warcraft III, but it doesn't seem to be on the 1.30.1 patch.
We recommend creating a backup of your 1.30.1 WC3 installation in case you want to try the 1.30.2 patch, or in case you accidentally upgrade.
If you copy your 1.30.1 WC3 installation to C:\Users\Asus_top\wc3, then we'll automatically detect it.

HELP me

emss05
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Thu Feb 28, 2019 4:34 pm

Re: WC3Connect

Postby emss05 » Thu Feb 28, 2019 4:36 pm

So i got the client and connector, when i click on play wc3 the game doesn't start. I just get a black screen and closing it gives unexpected error and the error code. Any ideas?

phuphew
Armored Tree
Posts: 78
Joined: Thu Jul 30, 2015 3:25 pm
Been thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby phuphew » Sun Mar 03, 2019 8:48 pm

Cause I just got disconnected from the game cause I accidentally close entconnect while I tabbed out...

Is it possible to implement a feature with that you cant close entconnect with 1 single click?

Riisbabz
Resource Storage
Posts: 10
Joined: Wed Oct 21, 2015 9:32 pm
Has thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby Riisbabz » Sun Mar 03, 2019 9:36 pm

Hey guys is it possible to make this work on mac or can i just forget about it?

Sincerely Riisbabz

Haldbabz
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Fri Dec 18, 2015 8:56 pm

Re: WC3Connect

Postby Haldbabz » Mon Mar 04, 2019 2:16 pm

Mac users:
I have downloaded the client above and the WC3 1.30.1 file, but I have a problem when I try to launch Warcraft3.exe. I receive this message:
Warcraft III was unable to initialize. Error 3.

Does anyone have a solution for this problem?

kasper699
Treant
Posts: 320
Joined: Sun Mar 15, 2015 5:39 am
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby kasper699 » Sun Mar 10, 2019 1:19 pm

@haldbabz nope

mac user Abby
Spoiler!
Abby wrote:i downloaded 1.30.1 client for wc3 for mac from the given link but the game wont start.
it gives an error "warcraft 3 is damaged and cant be opened. you should move it to trash"
please help


Mac user hehe_xd
Spoiler!
hehe_xd wrote:@Quetra

The problem is the 1.30.1 redownload for Mac users does not work. I have tried that and I am unable to open the redownload. If you look at previous pages you can see that other Mac users are having the same issue.

It's pretty unfortunate that I will probably never be able to play on ENT again because of this. I'm sure there are other Mac users facing the same issue.


mac user lake
Spoiler!
LakeMungo wrote:Granted anyone using a Mac who uploaded the new 1.30.2 patch can't play ENT games anymore. Can someone copy and paste their 1.30.1 patch on ENT forum so we can download it and continue to play again. I am no computer quiz but someone must have a solution!

kongfumusen
Basic Tree
Posts: 2
Joined: Tue Mar 12, 2019 11:31 am

Re: WC3Connect

Postby kongfumusen » Tue Mar 12, 2019 11:35 am

Hi. Is there any way to change the default directory location of where the wc3 folder has to be? My C drive does not have a lot of storage space, and i would like to store wc3 on my hdd.
I tried looking at the source code, but im only a programmer still under education and i couldnt find where to change the directory path. Could you perhaps give me any advice on how to change it?
Thanks in advance

Unitil
Oversight Staff
Posts: 4843
Joined: Mon Mar 20, 2017 5:56 am
Location: Canada
Been thanked: 103 times

Re: WC3Connect

Postby Unitil » Tue Mar 12, 2019 6:09 pm

@kongfumusen

You can place your wc3 directory anywhere you want as games get broadcasted to LAN regardless. The message is only meant to give you an option to lauch your game via the client.

AdamLighbringer
Basic Tree
Posts: 1
Joined: Sat Mar 16, 2019 6:58 am

Re: WC3Connect

Postby AdamLighbringer » Sat Mar 16, 2019 8:01 am

Yo, em, MEGA Sucks and i cant download the client, anyone can upload it in medafire or something better? thanks:(

Jazzy3113
Armored Tree
Posts: 55
Joined: Sat Apr 02, 2016 5:15 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: WC3Connect

Postby Jazzy3113 » Wed Mar 20, 2019 8:15 pm

So i ran connect like usual and started the warcraft game. When no games showed up in the local area network. I alt tabbed and noticed the wc3 connect had simply disppeared.

then when I went to re download it, my computer says a virus was detected in the download. Anyone have strange but similar issues to me?

Prime
Armored Tree
Posts: 55
Joined: Sat Apr 09, 2016 10:28 pm

Re: WC3Connect

Postby Prime » Thu Mar 21, 2019 12:49 am

I'm having the same issue... virus detected...

UltraKill
Forest Walker
Posts: 223
Joined: Tue Jul 25, 2017 2:43 am
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Re: WC3Connect

Postby UltraKill » Thu Mar 21, 2019 3:20 pm

Same problem lol, entconnect autodeleted this morning. Can not download it either (gets autodeleted). Could be related to windows 10 update last night.

Just turned OFF the real time virus protection, and wc3connect downloaded and works. But it says that virus protection turns back ON automatically... so this is not an option probably.
go to school, get good grades, do something with your lives, drunk nerd downs kids

@edgeofchaos @kunkka

NinosRevenge
Basic Tree
Posts: 5
Joined: Sat Mar 16, 2019 11:57 am

Re: WC3Connect

Postby NinosRevenge » Thu Mar 21, 2019 10:08 pm

Same issue as mentioned above, started wc3C and it got autodeleted and I cannot download it again.

artifacts
Treant
Posts: 259
Joined: Tue May 07, 2013 2:39 am
Has thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby artifacts » Thu Mar 21, 2019 10:34 pm

Getting this Trojan:Win32/Zpevdo.B when i try and open the app, deleted it and downloaded it, and still the same message, wtf???!

artifacts
Treant
Posts: 259
Joined: Tue May 07, 2013 2:39 am
Has thanked: 1 time

Re: WC3Connect

Postby artifacts » Thu Mar 21, 2019 10:58 pm

:!: :!:


Return to “News and Updates”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests